WKF stævne i Nakskov

Shin Go Ryu Nakskov afhold lørdag d. 18-4 WKF stævne for børn mellem 8 og 14 år.
Shin Go Ryu Hørsholm og Shin Go Ryu Næstved var indbudt til at deltage med deres børn.

For at de yngste børn kunne deltage, var der lavet en klasse hvor der blev kæmpet i kihon-no kata.
Kihon-no kata er gående øvelser med forskellige slag, parader eller spark.

For mange af deltagerne var det første gang de deltog i et stævne. Der blev snakket meget om, hvor og hvordan man skulle stå, inden man skulle på gulvet. Der var mange trænere og coaches der hjalp til, de fik stævnet til at glide stille og roligt. Stævnet blev afviklet i en god ånd, samtidig med at deltagerne lærte hvordan det er at kæmpe mod andre karate-kaer man aldrig har set før.

Der var ialt 5 grupper, en kihon-no kata gruppe, 3 katagrupper og en kumitegruppe.

Kihon-no kata gruppen blev kæmpet først. Der var 6 deltager 3 fra Næstved og 3 fra Nakskov.

Kata gruppen 8-7 kyu havde 8 deltager, 4 fra Hørsholm, 3 fra Nakskov og 1 fra Næstved.

Kata gruppen 4-3 kyu havde 8 deltagere, 7 fra Hørsholm og 1 fra Næstved

Kumite gruppen havde 8 deltager, 3 fra Nakskov og 5 fra Næstved.

Kihon-no kata gruppen blev afviklet først, alle kampene blev kæmpet, i de øvrige grupper blev alle de indledende kampe afviklet først, og om eftermiddagen blev finale og 3. plads kampe kæmpet.

Det var fra starten besluttet at alle deltagere skulle have mindst 2 kampe i stævnet, så opsamlingen til 3. pladsen bestod af alle der havde tabt deres første kamp og så også dem der tabte i semifinalerne.

I kumite gruppen var der 2 bronze medaljer, den ene til vinderen af opsamlingen, og den anden til vinderen af kmapen mellem taberne i semifinalen.

Resultaterne af dagens kampe se i nedenfor.

Som det sidste, inden at der blev sagt tak for denne gang, fik alle deltagere udleveret diplom, på at de havde deltaget i Nakskov Cup.

Stor tak til Nakskov for en god dag og et godt stævne.