30 års forenigsjubilæum

Lørdag d. 12-6 holdt Shin Go Ryu Næstved åbent hus i anledning af klubbens 30 års foreningsjubilæum.
Klubbens medlemmer, pårørende, forretningsforbindelser, venner og gamle medlemmer var inviteret.
Bestyrelsen og festudvalget havde arrangeret dagen, og allerede tidligt blev opholdrum og dojo pyntet op til festlighederne.


Gamle minder og billeder var lagt frem, ligesom der var lavet forskellige opslag med effekter fra klubbens historie. Klubbens store flag og den nye boksesæk, var også hængt op i dagens anledning.
Der var teiko tromme musik via projektor og der var også mulighed for at se gamle video film fra stævner og andre arrangementer.
Lidt før klokken 12 begyndte gæsterne at komme, hvor mange der har været i løbet af dagen vides ikke, men der var rigtig godt besøgt.
Kl 13 var der grilstegt pattegris med tilbehør til alle.
Da grisen var spist op var der dejlige hjemmelavede slagterpølser til dem der var mere sultne.
De 2 grilmestre sørgede for en veltilberedt grilgris, og servering for gæsterne, ligesom de kæmpede en kamp med at få teltet til at blive stående i den kraftige blæst.


I Baren var det de unge ”Maibøller” der sørgede godt for klubbens gæster og medlemmer. Mange tak for en god og venlig betjening.


Midt på efter middagen var der en lille opvisning i
Tameshi-wari - gennembrydning.


Claus Maibøll viste gennembrydning af gasbeton med slag og spark, og Kenneth Jørgensen knækkede kokosnødder.


Jørn fra Shin Go Ryu Hørsholm havde bidraget med flere flasker hjemmelavet Sake. Der var prøvesmagning af saken, med behørig samurai skål, flere gange i løbet af eftermiddagen.


Dagens sidste tilløbsstykke var udskæringen af den store Shin Go Ryu lagkage.
Klubbens formand Paul Jensen havde det ærefulde hverv at skære kagen for, og så var der ellers kø for at få et stykke.


Dages største overraskelse kom så langt væk fra som Australien.
Pludselig var der en der sagde hej, det var Sensei Allan Engelin og hans kommende kone. De var netop samme dag ankommet til Danmark, og havde så valgt, som det allerførste at tage ned og besøge Shin Go Ryu Næstved.


Klubben vil hermed gerne sige tak for de mange fine gaver den fik i løbet af dagen.
Klubben vil også gerne takke alle der var med til at gøre denne dag festlig, sjov og minderig, det gælder både nye minder og gamle der blev opfrisket.
Klubbens historie er snart lang, og det er en glæde at se gamle venner ved et sådan jubilæum. Det er også en glæde at se klubbens nuværende medlemmer, træne deres træning og samtidig prøve at få del i den del af klubbens historie der ligger før dem.